• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Zelfvertrouwen Bundeltje

€ 10,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Rozenkwarts, calciet, citrien & hematoide kwarts

Liefde…

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en vrede. Rozenkwarts werkt op het hartchakra en zorgt voor zelfliefde, en is kalmerend. Wil je liefde aantrekken? Zorg dan voor rozenkwarts in je huis! In bestaande relaties helpt rozenkwarts indien nodig de harmonie te herstellen en laat liefdevolle vibraties stromen.


Kracht…

Calciet is een heel krachtige steen, verhoogt het energie niveau en laat negatieve energieen verdwijnen. Calciet heeft een positief effect op iemand die geen motivatie of hoop meer heeft en helpt energieker te worden. Calciet verlicht emotionele stress en helpt het zelfvertrouwen te versterken.


Kracht van de zon..

Citrien draagt de kracht van de zon, is weldadig, verwarmt, en geeft energie. Citrien brengt je in balans en beschermt het aura. Deze steen laat je genieten van nieuwe ervaringen in het leven en vergroot het zelfvertrouwen.


Moeder aarde…

Hematoide kwarts hoort bij het aardechakra en zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan. Deze steen geeft moed, energie en wilskracht. Hematoide kwarts absorbeert negatieve energie en laat deze afvloeien naar de aarde en versterkt het onzichtbare koord tussen ons fysieke lichaam en de ziel.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50