• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Sweet Dreams Bundeltje

€ 10,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Amethist, rozenkwarts & seleniet

Rust…

Tijd om los te laten en meer in jezelf te keren. Amethist staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen en spirituele vibratie. Amethist helpt bij meditatie om je gedachten los te laten en brengt je in contact met je hogere bewustzijn. Wanneer je moeilijk in slaap kan komen of ‘s nachts vaak wakker bent zet dan een amethist op je nachtkastje of leg een brokje onder je kussen.


Liefde…

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en vrede. Rozenkwarts werkt op het hartchakra en zorgt voor zelfliefde, en is kalmerend. Wil je liefde aantrekken? Zorg dan voor rozenkwarts in je huis! In bestaande relaties helpt rozenkwarts indien nodig de harmonie te herstellen en laat liefdevolle vibraties stromen.


Engelen…

Seleniet is de engelensteen bij uitstek en heeft een hoge vibratie en geeft diepe rust. Seleniet is spiritueel gezien zeer krachtig en wordt veel gebruikt bij meditaties en healings, en helpt je contact te maken met je gidsen en het engelenrijk. Seleniet creëert een veilige en vredige sfeer in de ruimte en en laat geen invloeden van buitenaf toe, de steen vormt een beschermende cirkel van licht rondom je huis en brengt je in contact met je ziel en stabiliseert je emoties.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50