• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Sunshine on my mind Bundeltje

€ 10,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Citrien, gele aventurijn, groene aventurijn & bergkristal

Sunshine on my mind...

Citrien draagt de kracht van de zon, is weldadig, verwarmt, en geeft energie. Citrien brengt je in balans en beschermt het aura. Deze steen laat je genieten van nieuwe ervaringen in het leven en vergroot het zelfvertrouwen.


Geluksbrenger…
Gele Aventurijn helpt geluk en voorspoed aan te trekken, maakt je meer ontspannen, geduldiger en positiever. Deze steen werkt kalmerend en beschermend, helpt je te focussen op een doel en om door te zetten.


Levenslust…

Groene Aventurijn geeft je vertrouwen en levenslust en helpt je om te gaan met veranderingen in je leven. Deze steen zorgt voor positiviteit en optimisme.


Bevroren licht…

Bergkristal werkt zowel stimulerend als kalmerend en heeft een zuivere en sterke trilling en brengt daarmee alles aan het licht, heft makkelijk blokkades op en neutraliseert negatieve energieën. De steen verhoogt je energie en maakt je intuïtie scherper. Hierdoor kom je makkelijker in contact te staan met je hogere zelf en voel je je meer in balans. De steen verbindt met het hogere en brengt nieuwe positieve en opladende energie.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50