• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Positiviteit Bundeltje

€ 10,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Bergkristal, aragoniet, groene aventurijn & angeliet

Bevroren licht…

Bergkristal werkt zowel stimulerend als kalmerend en heeft een zuivere en sterke trilling en brengt daarmee alles aan het licht, heft makkelijk blokkades op en neutraliseert negatieve energieën. De steen verhoogt je energie en maakt je intuïtie scherper. Hierdoor kom je makkelijker in contact te staan met je hogere zelf en voel je je meer in balans. De steen verbindt met het hogere en brengt nieuwe positieve en opladende energie.


Aardegodin..

Aragoniet is een betrouwbare aarde genezer en aardende steen. Deze steen heeft het vermogen geblokkeerde leylijnen te bevrijden en energieën te centreren en te aarden. Aragoniet is nuttig in tijden van stress en stabiliseert de basis- en aardechakra’s en verstevigt je band met de aarde.


Levenslust…

Groene Aventurijn geeft je vertrouwen en levenslust en helpt je om te gaan met veranderingen in je leven. Deze steen zorgt voor positiviteit en optimisme.


Vrede…

Angeliet staat voor vrede en sisterhood en is één van de stenen van bewustzijn. Angeliet maakt contact met het engelenrijk en zorgt voor een diep gevoel van vrede en kalmte.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50