• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Meditatie Bundeltje

€ 11,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Carneool, amethist & aragoniet

Aarde..

Carneool is een aardende steen, is stabiliserend en heeft heel veel kracht. Deze steen zorgt ervoor dat je weer gemotiveerd raakt en stimuleert creativiteit. Carneool laat je de kringloop van het leven accepteren en is een beschermer op onze reis naar het hiernamaals. De steen is een goede begeleider bij meditaties en een krachtige beschermer.


Rust…

Tijd om los te laten en meer in jezelf te keren. Amethist staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen en spirituele vibratie. Amethist helpt bij meditatie om je gedachten los te laten en brengt je in contact met je hogere bewustzijn. Wanneer je moeilijk in slaap kan komen of ‘s nachts vaak wakker bent zet dan een amethist op je nachtkastje of leg een brokje onder je kussen.


Aardegodin..

Aragoniet is een betrouwbare aarde genezer en aardende steen. Deze steen heeft het vermogen geblokkeerde leylijnen te bevrijden en energieën te centreren en te aarden. Aragoniet is nuttig in tijden van stress en stabiliseert de basis- en aardechakra’s en verstevigt je band met de aarde.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50