• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Love Spirit Smudge set | Abalone schelp zilver-grijs parelmoer

€ 22,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Breng liefde in je huis met deze ‘Love Spirit’ smudge met rozenkwarts. Negatieve energie verdwijnt met de geur van salie en wilde bloemen. Deze prachtige combinatie staat voor liefde & vriendschap. Gebruik de smudge voor je eigen liefdes ceremonie of geef deze cadeau aan iemand van wie je houdt. Smudgen is energetisch reinigen van een ruimte door bepaalde kruiden te verbranden, hiervoor wordt het meest gebruik gemaakt van witte salie. Smudgen wordt al duizenden jaren gedaan, maar werd bekend gemaakt door de native americans.


De Abalone schelp symboliseert de godin van de Stille Oceaan en is al duizenden jaren een bron van magie voor meditatie rituelen en house healing. Rotsachtig en helder aan de buitenkant en glanzend van parelmoer aan de binnenkant.

Je kunt salie, eucalyptus bladeren, wierook, of palo santo verbranden om een plek, een object, je kaarten of de omringende energieën te zuiveren. De abalone schelp is hittebestendig, maar wil je de schelp mooi houden doof dan je salie of smudge stick in een klein bakje water of leg een klein laagje aarde in je schelp.


Extra informatie

☾ De schelp is 13-15 cm

☾ De Smudge stick is 10 cm✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50