• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Kracht Bundeltje

€ 11,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Carneool, aragoniet, seleniet & botswana agaat

Aarde..

Carneool is een aardende steen, is stabiliserend en heeft heel veel kracht. Deze steen zorgt ervoor dat je weer gemotiveerd raakt en stimuleert creativiteit. Carneool laat je de kringloop van het leven accepteren en is een beschermer op onze reis naar het hiernamaals. De steen is een goede begeleider bij meditaties en een krachtige beschermer.


Aarde godin..

Aragoniet is een betrouwbare aarde genezer en aardende steen. Deze steen heeft het vermogen geblokkeerde leylijnen te bevrijden en energieën te centreren en te aarden. Aragoniet is nuttig in tijden van stress en stabiliseert de basis- en aardechakra’s en verstevigt je band met de aarde.


Engelen…

Seleniet is de engelensteen bij uitstek en heeft een hoge vibratie en geeft diepe rust. Seleniet is spiritueel gezien zeer krachtig en wordt veel gebruikt bij meditaties en healings, en helpt je contact te maken met je gidsen en het engelenrijk. Seleniet creëert een veilige en vredige sfeer in de ruimte en en laat geen invloeden van buitenaf toe, de steen vormt een beschermende cirkel van licht rondom je huis en brengt je in contact met je ziel en stabiliseert je emoties.


Troost..

Botswana Agaat werkt troostend, beschermend en ondersteunt bij emotionele pijn, eenzaamheid, angst en depressieve gedachten. Botswana Agaat helpt je banden te verbreken die je niet langer dienen en verbreekt de energiekoorden.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50