• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Gouden Driehoek Bundeltje

€ 10,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Amethist, rozenkwarts & bergkristal

De Gouden Driehoek

De energie van Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal sluit zo mooi op elkaar aan dat men deze drie stenen “De Gouden Driehoek” heeft genoemd. Samen zorgen ze voor een positieve energiestroom. Deze stenen verbinden zich energetisch en versterken elkaar waardoor ze voor een aangenamere energie zorgen, negatieve emoties laten verdwijnen en de liefdevolle vibraties laten stromen.


Rust…

Tijd om los te laten en meer in jezelf te keren. Amethist staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen en spirituele vibratie. Amethist helpt bij meditatie om je gedachten los te laten en brengt je in contact met je hogere bewustzijn. Wanneer je moeilijk in slaap kan komen of ‘s nachts vaak wakker bent zet dan een amethist op je nachtkastje of leg een brokje onder je kussen.


Liefde…

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en vrede. Rozenkwarts werkt op het hartchakra en zorgt voor zelfliefde, en is kalmerend. Wil je liefde aantrekken? Zorg dan voor rozenkwarts in je huis! In bestaande relaties helpt rozenkwarts indien nodig de harmonie te herstellen en laat liefdevolle vibraties stromen.


Bevroren licht…

Bergkristal werkt zowel stimulerend als kalmerend en heeft een zuivere en sterke trilling en brengt daarmee alles aan het licht, heft makkelijk blokkades op en neutraliseert negatieve energieën. De steen verhoogt je energie en maakt je intuïtie scherper. Hierdoor kom je makkelijker in contact te staan met je hogere zelf en voel je je meer in balans. De steen verbindt met het hogere en brengt nieuwe positieve en opladende energie.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50