• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

BLOOM

€ 25,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Authentiek leven volgens jouw natuurlijke flow

Het boek Bloom is het antwoord op de vraag: hoe blijf ik dicht bij mezelf? Want woorden als rust, cyclisch leven en authenticiteit zijn prachtig, maar als je ze geen betekenis geeft blijft het leeg.In het boek Bloom deelt Hilde haar persoonlijke reis met je en inspireert ze je door praktische tools te bieden om het vooral op je eigen manier toe te passen.


Wat nou als het anders kan?

We leven in een wereld die maar doorgaat. Waarin je voor je gevoel 24/7 áán moet staan. Een ratrace waarin je succesvol ‘moet’ zijn, maar wel op een manier die binnen de verwachtingen van je omgeving valt. Het is verleidelijk om op zoek te gaan naar meer. Beter. Sneller. Dat kan vermoeiend, uitdagend en uitputtend zijn.


Maar het kan anders: authentiek leven volgens jouw natuurlijke flow, zodat je je leven kunt creëren vanuit jouw eigen waardes, wensen en dromen. Vanuit een natuurlijke flow van groeien, bloeien en loslaten. Van je altijd aanpassen aan je to-do-lijst, je omgeving en agenda naar moeiteloos jezelf zijn.


In dit boek leer je in negen stappen hoe je deze natuurlijke flow toepast in je dagelijkse leven. Eerlijke verhalen, inspirerende opdrachten en praktische tools helpen je om te zijn wie je bent, zodat je kunt floreren op een manier die bij jou past.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50