• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Angel Energy Bundeltje

€ 10,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Seleniet, rozenkwarts & angeliet

Engelen…

Seleniet is de engelensteen bij uitstek en heeft een hoge vibratie en geeft diepe rust. Seleniet is spiritueel gezien zeer krachtig en wordt veel gebruikt bij meditaties en healings, en helpt je contact te maken met je gidsen en het engelenrijk. Seleniet creëert een veilige en vredige sfeer in de ruimte en en laat geen invloeden van buitenaf toe, de steen vormt een beschermende cirkel van licht rondom je huis en brengt je in contact met je ziel en stabiliseert je emoties.


Liefde…

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en vrede. Rozenkwarts werkt op het hartchakra en zorgt voor zelfliefde, en is kalmerend. Wil je liefde aantrekken? Zorg dan voor rozenkwarts in je huis! In bestaande relaties helpt rozenkwarts indien nodig de harmonie te herstellen en laat liefdevolle vibraties stromen.

Vrede…

Angeliet staat voor vrede en sisterhood en is één van de stenen van bewustzijn. Angeliet maakt contact met het engelenrijk en zorgt voor een diep gevoel van vrede en kalmte.✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50