• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Agaat pendel met kristallen en lotusbloem

€ 12,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Pendelen is een eeuwenoud ritueel om antwoorden op levens vragen te krijgen welke al diep in je onderbewustzijn liggen opgeslagen. Voordat je gaat pendelen zet je een intentie en geef je aan dat je antwoorden zoekt vanuit jouw onderbewustzijn.

Iedereen kan pendelen, je hoeft hier echt geen bijzondere gave voor te hebben. De pendel geeft simpelweg een antwoord met “ja” of “nee” of blijft stil hangen of draait in cirkels als het antwoord onbekend is, en het wellicht nog niet jouw tijd is om antwoorden te ontvangen.


Voordat je gaat beginnen maak je je hoofd leeg, een korte meditatie om beter in de sfeer te komen is ook een fijne methode. Wanneer je te onrustig bent blijft de pendel vaak trillen en gebeurt er vervolgens niets. Ga rustig “in gesprek” met je pendel en forceer niets. Pendelen is contact maken met je hogere bewustzijn.

Het vergroten van ons bewustzijn is iets positiefs, want het brengt ons dichterbij onszelf. Alles wat we waarnemen maar niet kunnen verklaren is het onderbewuste, ons doorgeefluik van het onbewuste naar het bewuste✔ Snelle levering, binnen 1-2 werkdagen in huis

✔ Veilig bestellen en betalen met Mollie

✔ Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50