• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Summer Dreams

InSpirit Moments


Wij hebben afgelopen week heerlijk mogen genieten van het prachtige Rhodos, en zijn weer helemaal opgeladen en vol nieuwe ideeën voor InSpirit Moments.

Amber heeft een aantal van onze producten, waaronder de abalone schelpen, de essentiële oliën, onze magische kettinkjes, orca hearts, kristallen op voet opnieuw gefotografeerd en prachtige foto’s gemaakt die de zomerse energie heel mooi weergeven. Tevens heeft ze onze site voorzien van een zomerse look!

Dat vakantiegevoel waar we zo gelukkig van worden willen we vasthouden, maar hoe kunnen we dat nu het beste doen? Wat betekent de zomer op spiritueel vlak voor ons?

Zomer is het element vuur en heeft een krachtige energie, de eigenschappen van het element vuur zijn: Passie, Inspiratie, Kracht, Ambitie, en Succes. Vuur is verbonden met het zuiden en het tweede element dat heksen aanroepen wanneer ze de cirkel trekken. Vuur is transformerend en vertegenwoordigt het zomerseizoen.

De lange dagen en het warme weer, de geuren, de geluiden van de zee, ruisende bladeren, de kleuren geven ons extra energie waardoor we geen moeite hebben ons hart te volgen en nieuwe plannen uit te voeren, dus maak gebruik van de zonne-energie om je op te laden! 

Zonder de elementen aarde, water, vuur en lucht zou er geen leven meer zijn, dus ook in ons lichaam en leven  zijn ze onmisbaar. Bewust aandacht besteden aan het element behorend bij het seizoen brengt ons meer in balans en verbindt ons met de natuur.

Doordat wij in onze westerse maatschappij 24/7 aanstaan, zijn we ons niet meer bewust van de invloed van de seizoenen op ons lichaam en op onze geest, maar we zijn hier juist onlosmakelijk mee verbonden en zouden veel beter in balans zijn wanneer we de veranderingen van de natuur bewust ondergaan en ermee gaan leven.

Elk seizoen staat in het teken van een specifieke energie en de zomer energie kunnen we gebruiken om onze verlangens te laten rijpen en zichtbaar te maken. We mogen tegen onszelf zeggen dat we het waard zijn om te genieten van de dag en dat we het waard zijn een fijn leven te leiden waarin onze verlangens werkelijkheid worden.

Je hebt juist jezelf nodig om veranderingen door te voeren waar je uiteindelijk gelukkiger van wordt! 


Positieve affirmaties helpen om de dag goed te beginnen! Probeer dit vanaf morgen eens een aantal weken en voel het verschil in jezelf. Misschien voelt het zelfs zo goed dat je er een dagelijkse routine van kunt maken.

Creëer een fijn plekje voor jezelf en probeer een paar minuten voordat je naar je werk gaat of voordat je dag begint even een paar minuten je ogen te sluiten en probeer meer rust en liefde aan te trekken door het uitspreken van affirmaties die bij jou passen.Je kunt voor jezelf opschrijven welke waarden voor jou belangrijk zijn en je aandacht hierop richten.

Door de affirmaties dagelijks te herhalen worden ze onderdeel van je onderbewustzijn en je overtuigingen en uiteindelijk ga je hier automatisch naar handelen.

Ik doe zelf altijd een fijne ochtendmeditatie voordat ik de affirmaties uitspreek en ga daarna met mijn hond een ochtendwandeling maken in het bos. Zo ben ik helemaal opgeladen en rij ik met een ontspannen gevoel en innerlijke rust naar mijn werk.

Voorbeelden van positieve affirmaties zijn:

Ik ben dankbaar voor deze nieuwe dag

Ik leef vanuit vertrouwen en liefde

Ik ben het waard om te genieten van mijn leven

Ik ben trots op mezelf

Ik ben beschermd door mijn gidsen


Om de affirmaties kracht bij te zetten en de energie die bij het seizoen hoort bewust te beleven, hebben we bij InSpirit Moments prachtige producten geselecteerd om je hierbij te helpen. Creëer een mooi hoekje dat je ieder seizoen kan veranderen om je eraan te herinneren dat we onderdeel van de seizoenen en de veranderende natuur zijn.

Deze zomer heb ik onze mooie Abalone schelpen een speciale plek gegeven en de edelsteentjes uit ons bundeltje “Sunshine on my mind” erin gelegd.

Het dragen van onze magische kettinkjes zorgt voor bescherming, kracht, kalmeert en zorgt voor creativiteit, en is heel fijn als extra steuntje om het goede gevoel van je affirmaties vast te houden.

De natuurzuivere oliën zijn ook onmisbaar. Gebruik ze om een fijne sfeer voor jezelf te creëren en maak tevens gebruik van de heilzame werking. Je leest alles over de essentiële oliën op onze site.

Vertel jezelf dat dit een fantastische en liefdevolle zomer wordt en dat je deze positieve energie als een vuurtje in jezelf bewaart en door niemand meer laat afnemen!

Fijne zomer en een lieve groet,

Cindy & Amber