• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Moon Magic

Ingrëdienten

Lavandula Angustifolia 

Lavandula Angustifolia is de meest waardevolle soort in het lavendel geslacht, de meest beroemde regio waar de lavendel van nature voorkomt is de Provence. De olie afkomstig van deze planten wordt gezien als de meest therapeutische essentiële olie.

Lavendel is een van de beste angstverminderende en rustgevende oliën binnen de aromatherapie en helpt bij slaapstoornissen. Lavendelolie verdampen zorgt voor ontspanning en werkt energetisch balancerend en is een fijne olie bij meditatie.

De geur van echte lavendelolie is zoet, kruidig met een ondertoon van bloemen en hout.

Jasmijn 

Jasmijn staat in India bekend als “The Queen of the Night” en “Moonlight of the grove”. Vrouwen houden al eeuwenlang van deze mooie geur. Jasmijn staat symbool voor hoop, geluk en liefde. Jasmijn is een olie die de deuren opent naar onze verstopte emoties. Jasmijn olie verdampen zorgt voor een gevoel van geborgenheid, energie en optimisme.

Jasmijn helpt angsten en depressies te verminderen en kan zorgen voor emotionele en hormonale balans. Al heel lang worden de bloemen gebruikt in parfum, geneeskunde en als smaakmaker in thee.

De geur is krachtig, honingachtig, zoet en bloemig met een kruidige ondertoon.

Roomse Kamille 

Roomse Kamille heeft als bijnaam ‘plant’s physician’ omdat ze andere zieke planten in de buurt zou kunnen helen. Roomse kamille is een speciale olie, omdat deze de hoogste percentages rustgevende esters bevat. Roomse kamille verdampen helpt ons negatieve emoties te balanceren welke gelinkt zijn aan het verleden.

Kamille helpt tegen boosheid en het loslaten van deze emotie, creëert geduld en vrede. Roomse kamille is zeer geschikt voor hyperactieve kinderen en helpt als ze last hebben van onrust en slecht slapen door spanningen.

De geur van Roomse kamille is intens, licht fruitig, kruidig en zoet.

Bergamot

Bergamot staat voor de zonnige kant van het leven en geeft mentale kracht. Rond 1700 werd de boom in het zuiden van Italië al commercieel gekweekt voor de olie in de schil. Bergamot is een klassieker in de aromatherapie. Verdamping van deze olie creëert warmte en positiviteit in huis. De olie verlicht spanningshoofdpijn en verbetert de slaap waarbij de omgevingslucht wordt gezuiverd.

Bergamot helpt met zijn zachte, zoet frisse geur bij winterdepressies en stemmingswisselingen en brengt licht in de duisternis. Bergamot heeft een kalmerende werking bij onrust en zorgt voor een afname van het stresshormoon cortisol. Bergamot is tevens een belangrijke en populaire olie in de parfumindustrie en wordt gebruikt in Earl Grey thee.

De geur is fris met een kenmerkende zoete topnoot.