• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Holy Nights


The Stars are brightly shining

In de magische donkere winternachten is de sluier tussen hemel en aarde dunner en kunnen we makkelijker contact maken met andere sferen en dimensies.

Tijd om een beetje magie toe te laten…

De stilte van de heilige nachten voor kerst. De engelen die rond cirkelen in hun “cosmic dance”. Degene die zijn hart openstelt zal zich verbonden voelen en vrede & liefde ontvangen op een niveau van hoger bewustzijn. Wat je ontvangt tijdens deze heilige dagen en nachten zal zich volgend jaar ontvouwen…

We gaan alweer de laatste weken van dit jaar in en dit is dé tijd om te verstillen en terug te kijken naar afgelopen jaar, naar je eigen hart te luisteren en je liefdevol te verbinden met jezelf en iedereen die je liefhebt. Het was niet erg om af te wijken van het pad dat je voor jezelf gekozen had, het was niet erg dat je op sommige momenten van gedachten veranderde. We hoeven niet altijd consistent te zijn. Het is tijd om de behoeften en verwachtingen van anderen opzij te zetten en voor jezelf te kiezen en te luisteren naar je eigen hart.

Open je deuren om het nieuwe jaar liefdevol binnen te laten en nieuwe kansen in je leven aan te trekken, neem tijd voor jezelf. Al door een paar minuten per dag een moment voor jezelf te nemen door bijvoorbeeld te journalen of te mediteren zorg je ervoor dat je rust en innerlijke vrede aantrekt, het helpt je te relativeren en je kan beter omgaan met stress. In onze shop vind je fijne Spirit Tools om je dagelijkse rituelen te ondersteunen, dit kan middels Aromatherapie, het inzetten van Kristallen en Mineralen, Mindfulness boeken en Card Decks.

InSpirit Moments

InSpirit Moments ontwikkelde een geheel eigen “secret knowledge” blend voor “change & spiritual renewal” met Jasmijn, Ylang Ylang, Lavandula Augustifolia, Geranium, Cedarwood, Frankincense (Heilig wierook) en Sandalwood. Lees alles over de werking van deze mooie blend bij onze shop button: “essentiële oliën”. 

Blue Butterfly

Blue Butterfly “De Blauwe Vlinder” staat spiritueel gezien voor een nieuw begin. De kleur blauw staat voor kalmte, vrede, transformatie, acceptatie, geheime kennis en spirituele afstemming. De blauwe vlinder is de vertegenwoordiging van zielsverwanten die een onzichtbare band delen en altijd verbonden zijn in verschillende levens.

Ook deze kerst missen wij een moeder en oma en hebben we Blue Butterfly aan haar opgedragen.

☾ Missing you ☾