• Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Levertijd 1-2 werkdagen

Hello Spring


De lente is begonnen, de zon staat loodrecht boven de evenaar en het licht en het donker zijn in perfecte balans. Tijd voor een grote schoonmaak in je huis en wellicht is het ook tijd om meer aandacht aan jezelf te besteden. Tijd om het oude los te laten en tijd voor nieuwe ideeën en het uitvoeren van plannen die al een tijdje sluimeren. De lente laat ons zien hoe mooi verandering kan zijn. Ga doen waar je van droomt! “Bloom for yourself”

Wij voegen natuurlijk graag een vleugje magie toe en hebben prachtige abalone schelpen met smudge sticks en palo santo hout om je huis ook energetisch te reinigen. Of reinig je huis met essentiële olie. We hebben prachtige diffusers in ons assortiment en onze eigen blends van 100% natuurlijke essentiële oliën. 

InSpirit Moments ontwikkelde een geheel eigen “Moon Magic” blend van 100% natuurlijke oliën welke spiritueel gezien staat voor de geheimen van de maan en de cyclus van het leven.

De cyclus van de maan heeft effect op ieder aspect van ons leven. De magnetische werking van de maan reguleert het getijde en heeft zelfs effect op de vrouwelijke cyclus. De maan en haar mooie gloed staan voor het vrouwelijke en het ontvankelijke.

Moon Magic in de diffuser: druppel ongeveer 4-6 druppels in het water, de fijne en ontspannende geur brengt je meteen tot rust en zorgt voor een ontspannende sfeer in je woonkamer. Je kunt om beter in slaap te komen ook een diffuser op je slaapkamer zetten, zodat je snel tot rust komt en heerlijk kan slapen.

Symbolisch gezien ontvangt de maan het goede uit het universum en laat het naar jou toe stromen. Wanneer we onthaasten en de controle loslaten, komen we veel dichter bij onze intuïtie en ons innerlijk weten te staan. Onze gidsen en beschermengelen kunnen ons dan veel beter begeleiden op ons pad en het magische kan zich ontvouwen.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door geuren en later door essentiële oliën en inmiddels een gediplomeerd aromatherapeut. Mijn wens is dan ook om een eigen lijn met essentiële oliën op te zetten.

We zijn begonnen met de Blue Butterfly en Moon Magic, en ik ben super blij en trots dat nu ook onze eigen lavendelolie (Lavandula Angustifolia) gebotteld wordt en heel binnenkort aan ons assortiment wordt toegevoegd.

Geuren zijn fascinerend en altijd aanwezig, geuren communiceren en hebben invloed op de mens. Iedereen heeft herinneringen aan bepaalde geuren en ze roepen gevoelens en emoties op. Ons lange termijn geheugen met betrekking tot geur is sterker dan het visuele lange termijn geheugen.

Essentiële oliën bevatten de levenskracht van planten en bomen en zijn zeer sterk geconcentreerd. Essentiële oliën worden ingezet in de vorm van aromatherapie en kunnen zowel mentaal, intellectueel als fysiek een positief effect hebben. De geurmoleculen bereiken al na 22 seconden de hersenen.

Geuren hebben invloed op onze emoties. Het verspreiden van essentiële oliën in de lucht middels een diffuser kan zuiverend, kalmerend, rustgevend en stimulerend werken.

Onze diffusers werken met een koude waterdamp zodat de structuur van de essentiële olie en de therapeutische werking gewaarborgd  blijft. De oliën kunnen doordringen tot het limbische systeem in onze hersenen, dit is het gebied waar we onze gevoelens en emoties opslaan.

De Moon Magic blend is speciaal ontwikkeld om goed te kunnen slapen en om ontspanning en rust te creëren en heeft de volgende ingrediënten:

Lavandula Angustifolia

Jasmijn

Roomse Kamille

Bergamot

Lavandula Angustifolia

Herkomst Frankrijk, 100% natuurlijke essentiële olie.

Plantendeel: de verse of licht gedroogde bloeiende plant. Lavendelolie is fris, zoet en kruidig van geur met een ondertoon van bloemen en hout. De geur van lavendel zorgt voor een rustgevend gevoel en helpt bij het inslapen in een stressvolle periode. Lavendel werkt kalmerend, ontspannend en herstellend, zowel voor het lichaam als de geest.

Jasmijn

Jasmijn is een zeer kostbare olie en wordt verkregen via oplos extractie van de verse bloemen van de jasmijnstruik.De bloemen worden in de nacht geplukt, omdat het zonlicht de geur nadelig beïnvloedt en dan kunnen belangrijke geurbestanddelen verdampen. Er zijn gemiddeld 1000 kg jasmijn bloemen nodig voor 1 liter absolue. Je kunt nu dus begrijpen waarom jasmijn een kostbare olie is. De geur is krachtig, zoet, bloemig, honingachtig en heeft een kruidige ondertoon. Jasmijn is één van de meest populaire grondstoffen in de parfumindustrie. Jasmijn helpt tegen depressieve gevoelens en angst, werkt kalmerend en heeft een positieve invloed op je humeur.

Roomse kamille

Roomse kamille wordt al eeuwenlang gebruikt om zijn therapeutische kwaliteiten, vooral in het Middellandse zeegebied en Egypte. Roomse kamille bevat van alle oliën het hoogste percentage rustgevende esters. Roomse kamille is dé rustgever in de aromatherapie en heeft zelfs in lage doseringen een groot effect op lichaam en geest. Roomse kamille helpt bij spanningshoofdpijn, stress en onrust en is perfect in combinatie met lavendel, vandaar dat deze mooie olie onmisbaar is in onze Moon Magic blend. De geur is zoet, licht-fruitig, warm en kruidig.

Bergamot

De Bergamot is een kleine boom met brede ovale bladeren en witte zoet geurende bloemen. De vruchten zijn peervormig en hebben een groen-gele kleur. De bomen worden gekweekt in zuid Italië en groeien in de kustgebieden. Bergamot is een citrusolie en een klassieker in aromatherapie. De olie werkt bij verdamping verfrissend, kalmerend en zorgt voor een goed humeur. Bergamot werkt tevens bij somberheid, lusteloosheid, spanning, slapeloosheid en zorgt voor een afname van het stresshormoon cortisol. De ontspannende werking wordt versterkt wanneer deze olie gemengd wordt met lavendelolie. De geur is een citrusgeur en zoet, fris en fruitig.